Nieuws


Phyto-Nature firming serum

Lift. Verstevigt. Revitaliseert. Direct én langdurig

Dermalogica’s nieuwste AGE smart serum introduceert een nieuwe manier om te kijken naar huidveroudering. Voor de eerste keer in ons bestaan maakt Dermalogica gebruik van biomimicry technologie. Hiermee reactiveert en beschermt deze twee fasen formule de natuurlijke processen van de jonger-uitziende huid voor het verminderen van de voortijdige tekenen van huidveroudering en biedt het serum een direct liftend, verstevigend en revitaliserend effect.

Bestrijd versnelde voortijdige huidveroudering door externe factoren
Wereldwijd veroudert de huid van vele volwassenen op een onnatuurlijk snel tempo. De oorzaak ligt niet enkel in onze genen, maar ook in externe factoren zoals klimaat, luchtvervuiling, dieet, stress en levensstijl keuzes, oftewel ons exposoom. Verschillende Epigenetica studies tonen aan dat ons exposoom verantwoordelijk is voor tot wel 50% van de zichtbare tekenen van voortijdige huidveroudering.

Voor het nieuwe Phyto-Nature Firming Serum maakt Dermalogica gebruik van biomimicry technologie; een wetenschappelijke benadering waarbij de genialiteit van de natuur door middel van technologie wordt nagestreefd voor het oplossen van complexe menselijke uitdagingen. De twee fasen formule bevat een verstevigende fase met krachtige saffiergebonden biomimetische peptides om de huid te verstevigen en diens beschermingsmechanisme tegen het exposoom te versterken. De saffier beschermt de peptides en vergroot hun bio-beschikbaarheid tijdens hun inzet, om die kwaliteiten van de huid na te bootsen, die afnemen door exposoom veroorzaakte huidveroudering. Voor een optimaal effect bevat het serum ook een liftende fase ondersteund door moderne plantaardige technologie en historische botanische wijsheid.

Jouw exposoom (milieu + levensstijl) voegt jaren toe aan zichtbare huid veroudering.

Klinisch bewezen dat phyto-nature firming serum
• de huid er 5 jaar jonger* uitziet;
• vermindert fijne lijntjes na 1 applicatie;
• verdubbelt de helderheid na 1 applicatie;
• vermindert zichtbare rimpels na 4 weken.
Het Phyto-Nature firming serum is gecertificeerd dierproefvrij, glutenvrij en vegan is en is geformuleerd zonder kunstmatige geur en kleurstoffen.

Phyto-Nature Firming Serum (40ml) €154,90 is vanaf 26 september te verkrijgen.

* Resultaten uit onafhankelijke klinische proeven. Resultaten kunnen variëren.
T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
MENU