Bindweefselmassage

Anti-Ageing

Het onderliggende bindweefsel in de huid wordt gestimuleerd door middel van diverse intensieve massage technieken, de bindweefselmassage zorgt voor diepgaande huidverbetering. Door de combinatie van de juiste producten wordt het maximale uit de huid gehaald wat potentieel aanwezig is.

Bindweefsel massage heeft de volgende effecten op de huid:
  • verbetering van algehele huidconditie;
  • vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens;
  • krachtige stimulatie van de doorbloeding;
  • het opheffen van onderhuidse verklevingen;
  • verbeteren van de opname van werkstoffen;
  • verstevigen en nieuwe aanmaak van bindweefsel;
  • bevorderen van de celdeling;
  • verbeteren van de huidstructuur en huidteint.

In navolging op de Bindweefselmassage zijn de technieken verder door ontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie, waardoor de massage geoptimaliseerd is voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar!

Als u de behandeling in kuurverband volgt wordt de effectiviteit van de behandeling verhoogt. Alles in combinatie met gebruik van de producten thuis.

Gezichtsbehandelingmet bindweefsel massage€ 74.50
Reinigen van de huid, epileren, stimulerende peeling, verwijderen van onzuiverheden, stimuleren van doorbloeding en uitgebreide gezichts-, hals-, decolleté en bindweefsel massage.

Bindweefselmassage is een therapeutischemassage die de doorbloeding en aanmaak van het collageen (zorgt voor volume/stevigheid in de huid) stimuleert. Resultaat is een verbetering van de huid, verjongt de huid en heft onderhuidse verklevingen op
Gezichtsbehandeling met bindweefsel massage Plus€ 101.90
Behandeling zoals hierboven Plus extra boost 15 minuten collageen licht Beauty Angel.
Rimpel Reductie Therapie€ 91.50
Reinigen van de huid, epileren, stimulerende peeling, glycolic (om de huid te verfijnen en stimuleren in collageen, elastine en hyaluron-zuur), verwijderen van onzuiverheden, stimuleren van de doorbloeding en uitgebreide gezichts-, hals-, decollete Rimpel Reductie Therapie met bindweefsel massage.

Rimpel Reductie Therapie is een intensieve massage techniek om te verstevigen en te verfijnen.Doorbloeding en aanmaak van collgaeen en elastine wordt gestimuleert. Resultaat is een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de huid, verjongt de huidstructuur, heft onderhuidse verklevingen op, vermindert rimpels, kraaienpootjes en littekens.
Rimpel Reductie Therapie Plus€ 119.00
Behandeling zoals hierboven Plus extra boost 15 minuten collageen licht Beauty Angel.

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
MENU