Team

Monique

Monique van Klinken ( eigenaresse/ schoonheidsspecialiste)

Monique van Klinken, eigenaresse is vanaf 2003 werkzaam als Schoonheidsspecialist. In 2007 ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen en huurde een ruimte in een kapsalon Hair Company te “Hoofddorp” . Per 1 september 2011 ben ik verhuisd naar een prachtige locatie bij de molen in het centrum gebied van Aalsmeer. Hier ben ik mij zelfstandig gaan vestigen en mij verder gaan ontwikkelen en opgeleid tot huidcoach/huidspecialist.

Mijn specialisme en aandachtsgebied is natuurlijke huidverbetering met hannah, Dermalogica en Bemineral make-up. Apparatuur zoals Beauty Angel, Venus Swan en de bindweefsel massage/rimpelreductie therapie ondersteunen deze visie op fantastische wijze met prachtige resultaten.

Mijn passie en taak is het om mensen te helpen/coachen om zoveel mogelijk uit de huid te halen. Aandacht, persoonlijk advies geven en een effectieve behandeling gericht op resultaat!

We doen er alles aan om de ontwikkelingen op huidverzorgingsgebied bij te blijven. Ik ontvang u graag met ons team in onze prachtige locatie in de sfeervolle salon te Aalsmeer.

Uw huid, ons vak! Ik hoop u gauw te mogen verwelkomen in de salon,  Monique van Klinken

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
NVH NVH
MENU