Gezichtsverzorging

Voor iedere behandeling wordt een huid-analyse gemaakt en wordt de huid gemeten met de Skin Analyser op vocht-, vetgehalte en Ph waarde. Aan de hand van de meting kan de conditie van de huid worden bepaald. Behandelmethode en product gebruik worden afgestemt op uw huidtype en conditie.

Wilt u verbetering in het volume van uw huid?

We kunnen nu daadwerkelijk in de huid kijken en heel precies de dikte van uw collageen in kaart brengen met een collageen scan. De scan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid en ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien.

Beauty Angel behandeling€ 67.00
Ultieme behandeling met collageen boost. Reinigen van de huid, skin peeling, verwijderen van onzuiverheden. serum plus extra boost 10 minuten met de Beauty angel
Speciaal behandeling€ 78.00
Complete behandeling met een speciaal masker gericht op kalmeren, hydrateren, voeden en verbeteren van de huidconditie. Behandeling bestaat uit: reinigen van de huid, epileren, skin peeling, verwijderen van onzuiverheden, gezichts-, hals-, en decolleté massage. Tijdens het masker krijgt u een hand of voet masker.
Complete Behandeling€ 69.00
Behandelmethode en product gebruik worden afgestemd op uw huidtype en conditie. Reinigen van de huid, epileren, skin peeling, verwijderen van onzuiverheden, gezicht-, hals- en decolleté massage en masker. Tijdens het masker krijgt u een hand of voet massage.
Reinigende behandeling€ 52.50
Voor een passende reiniging en voeding. De behandeling bestaat uit: reinigen van de huid, epileren, reinigende peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker en nekmassage.

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
MENU