Pigmentvlekken

De nieuwe revolutionaire RF technologie voor het verwijderen van pigmentvlekken zorgt ervoor dat ongewenste pigmentvlekken, snel en makkelijk worden verwijderd.

Pigmentvlekken komen veel voor en zijn vooral zichtbaar op delen die veelvuldig in de zon komen zoals decolleté, gezicht en op de handruggen. Gelukkig wordt er tegenwoordig goed geadviseerd over zonnebescherming maar dat was vroeger wel anders. We zien daarom de meeste pigmentvlekken bij personen met een lichte huid die in hun leven veel in de zon hebben gezeten. Maar ook bij personen die hun huid goed hebben beschermd tegen zon zien we pigmentvlekken, de zogenoemde ‘ouderdomsvlekken’. De meeste vlekjes kunnen geen kwaad maar zijn wel ontzettend storend. Twijfelt u over een plekje? Laat uw huid dan altijd tijdig nakijken. Onze specialist zal hier tijdens het eerste consult ook altijd goed op letten.

De Elos is een veilige, niet-invasieve behandeling. De techniek combineert bipolaire radiofrequentie (RF) met een licht/laser. Met elke puls verbetert de textuur en de teint van de huid. Pigmentvlekken, zonbeschadigingen en ook couperose zullen verminderen. Na een behandeling zal de huid er veel gladder, gezonder en jonger uit zien.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt?  Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wij checken vooraf vrijblijvend of uw verzekering uw behandeling vergoed

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake

Prijzen per behandeling, kuur is 3-5 behandelingenVanaf € 35,00 (afhankelijk van de grote van het gebied)
Neus€ 45,00
Wangen€ 75,00
Neus en wangen€ 85,00
Kin€ 45,00
Voorhoofd€ 70,00
Totale gezichtsbehandeling€ 150,00

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
NVH NVH
MENU