Permanent ontharen

Diolaze XL laser een revolutionaire technologie voor definitief ontharen

Vervelende haargroei behoort nu tot het verleden! De nieuwe revolutionaire technologie van Diolaze XL laser zorgt ervoor dat ongewenste haargroei snel en gemakkelijk  worden verwijderd en niet meer terug komt. Bij Skin Company kunt u elk lichaamsdeel veilig permanent laten ontharen.

Omdat wij samen werken met Cosmetique-Totale beschikken wij over de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten, aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) tevens BIG geregistreerd.  Cosmetique-Totale heeft een goede naam bij veel zorgverzekeraars, veel behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed.

Bij Skin Company werken we met de Diolaze XL laser van het InMode systeem. Het InMode systeem is een revolutionaire techniek die gebruik maakt van twee verschillende lasercombinaties.
De Diolaze XL laser combineert de Diode-Laser (golflengte 810 nm) met de Nd:Yag-Laser (golflengte 1064 nm) en is daardoor één van de meest geavanceerde lasers op het gebied van overbeharing. Effectief en veilig kunnen ongewenste haren op het gezicht en lichaam, bij mannen ven vrouwen, op alle huidtypes verwijdert worden en daardoor is deze gecombineerde techniek een doorbraak in de behandeling van ongewenste haargroei.
Tevens werkt de Diolaze XL Laser met een integraal huid verkoelend oppervlak, die het grootste is in zijn soort. Dit zorgt ervoor dat de behandeling veel comfortabeler is dan bij andere laser apparaten. Het laser-ontharen wordt daardoor door iedereen goed verdragen.
De gouden standaard voor definitief-ontharen van ongewenste haargroei is de Diode-Laser. Bij laserontharing met de Diolaze XL Laser wordt het licht van de laser geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, definitief vernietigd worden. Waardoor er geen haren meer terug groeien en de huid zacht en glad aanvoelt.

Behandeling
De behandeling start met het inspecteren en reinigen van de huid, waarna vervolgens de instellingen op maat worden afgestemd. We starten met een proefpuls en een laagje verkoelende gel die zorgt voor extra comfort. Vervolgens wordt er op het behandelgebied het benodigde aantal pulsen gezet. Elke puls bestaat uit een lichtflits. Je voelt een klein prikje in de huid, een korte warmtesensatie, die direct na de puls weer verdwijnt. Door de lichtflits worden de haarzakjes vernietigd en de omliggende huid blijft intact. In de laser zit een koelsysteem, waardoor de behandeling goed te verdragen is. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en daarom zal er een post-treatment crème worden aangebracht op het behandelende gebied. Binnen ongeveer twee weken zullen de vernietigde haren definitief wegblijven en de overige haartjes zullen dunner worden.

Belangrijk om te weten
Gedurende het gehele behandeltraject is het belangrijk dat de haren niet geharst of geëpileerd worden. Tevens is het wel van belang dat de huid goed beschermd wordt tegen de zon met een hoge zonnefactor.

De Diolaze XL Laser is CE- en FDA-gecertificeerd, wat de veiligheid van de apparatuur bewaakt. Het is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL techniek. In 85% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan. Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharings behandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief  worden, bv in de menopauze.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt?  Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wij checken vooraf vrijblijvend of uw verzekering uw behandeling vergoed. De verzekerde zorg gaat niet van uw eigen risico af. In uw polis staat tot welk bedrag u een laser of elektrisch ontharing behandeling vergoed krijgt.

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake om te laten zien wat Diolaze XL laser van het InMode systeem voor u kan betekenen.

http://www.cosmetique-totale.nl/wp-content/uploads/2013/03/kwaliteitsregister_paramedici.png

 

Gezicht

Prijs per behandeling
Bovenlip€ 50,00
Kin€ 70,00
Kin & bovenlip€ 110,00
Wenkbrauwen tussenstuk€ 50,00
Hals€ 90,00
Kaaklijn€ 90,00
Wangen (incl. jukbeen)€ 95,00
Gezicht geheel€ 175,00

Lichaam

Bikinilijn€ 85,00
Stringlijn€ 120,00
Pubus (gehele schaamstreek)€ 150,00
Billen€ 180,00
Bilnaad€ 95,00
Oksels€ 85,00
Buik tussen slip en navel€ 70,00
Buik€ 150,00
Borst€ 195,00
Schouder of Onderrug€ 195,00
Gehele rug€ 275,00
Rug, schouders, nek, deel bovenarmen€ 325,00

Ledematen

Onderarmen€ 125,00
Bovenarmen€ 150,00
Armen volledig€ 250,00
Onderbenen€ 199,00
Bovenbenen€ 250,00
Knieën€ 60,00
Benen volledig€ 395,00

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
NVH NVH
MENU