Mannen

mannen

Mannen zijn zich steeds meer bewust van het belang van uiterlijke verzorging. Vooral in deze hectische tijd heeft men steeds meer behoefte aan ontspanning en er goed uit willen zien.

Skin Company biedt mannen speciale gezichtsbehandelingen om de huid in een goede conditie te houden en te verbeteren. De mannelijke hormonen zorgen ervoor dat de mannenhuid anders reageert dan die van vrouwen. De huid is vaak vetter, maar ook vochtarmer en gevoeliger.

Wij werken met het merk Dermalogica en hannah. Het merk Dermalogica bevat een serie aan producten voor het scheerritueel en de verzorging van de man die helemaal aan zijn wensen voldoet. De producten richten zich op de conditie van de huid en het soort baard met als resultaat een super gladde en verzorgde huid. Het zijn hoogwaardige producten. Milieu vriendelijk en niet op dieren getest.

Door de aangename sfeer in de salon, stapt u even uit de dagelijkse drukte en neemt u de tijd voor uzelf.

U kunt diverse extra’s bij uw behandeling combineren.

Complete behandeling€ 62,50
Behandelmethode en product gebruik worden afgestemt aan uw huidtype en conditie. Reinigen van de huid, epileren, skin peeling, verwijderen van onzuiverheden, gezicht-, hals- en decolleté massage en masker. Tijdens het masker krijgt u een hand of voet massage.
Gezichtsbehandeling met bindweefsel massage€ 69,50
Reinigen van de huid, epileren, stimulerende peeling, verwijderen van onzuiverheden, stimuleren van doorbloeding en uitgebreide gezichts-, hals-, decolleté en bindweefsel massage.

Bindweefselmassage is een therapeutischemassage die de doorbloeding en aanmaak van het collageen (zorgt voor volume/stevigheid in de huid) stimuleert. Resultaat is een verbetering van de huid, verjongt de huid en heft onderhuidse verklevingen op
Gezichtsbehandeling met bindweefsel massage Plus€ 97,00
Behandeling zoals hierboven Plus extra boost 15 minuten collageen licht Beauty Angel.
Bindweefsel massage Plus€ 85,50
Reinigen van de huid, skin peeling, scrub plus decolleté, glycolic (om de huid te verfijnen en stimuleren in collageen, elastine en hyaluron-zuur) serum, bindweefsel massage Plus als extra boost 15 minuten collageen licht Beauty Angel
Speciaal behandeling€ 69,50
Ultieme behandeling met een speciaal masker gericht op het kalmeren, hydrateren, voeden en verbeteren van de huidconditie. Behandeling bestaat uit: reinigen van de huid, epileren, skin peeling, verwijderen van onzuiverheden, gezichts-, hals-, en decolleté massage. Tijdens het masker krijgt u een hand of voet massage.
Sport behandeling€ 62,50
Een rugmassage gevolgd door een effectievebehandeling. Reinigen van de huid, skin peeling, verwijderen van onzuiverheden en een gezicht-, hals- en decolleté massage.
Acnebehandeling€ 62,50
Intensieve reinigende behandeling mede gericht op het kalmeren van de huid. De behandeling bestaat uit: reinigen van de huid, epileren, skin peeling of fruitzuur, masker en nekmassage.
Reinigende behandeling€ 49,50
Voor een passende reiniging en voeding. De behandeling bestaat uit: reinigen van de huid, epileren, reinigende peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker en nekmassage.
Korte behandeling€ 33,00
Korte maar effectieve behandeling gericht op een bepaalde zone met snel resultaat.
Calming down behandeling€ 62,50
Een behandeling voor de rode, gevoelige of geïrriteerde huid. Een rustgevende diepte reiniging verlost u van onzuiverheden, gevolgd door kalmerende elementen die de huid direct verzachten en verzorgen. Omvat een diepte reiniging, drukpunt massage, reguliere massage en masker

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
NVH NVH
MENU