Gezicht

Gezichtsbehandeling

Voor iedere behandeling wordt een huid-analyse gemaakt en wordt de huid gemeten met de Skin Analyser op vocht-, vetgehalte en Ph waarde. Aan de hand van de meting kan de conditie van de huid worden bepaald. Behandelmethode en product gebruik worden afgestemt aan uw huidtype en conditie.

Heeft u last van acné, pigment vlekken, couperose, bloedblaartjes, steelwratjes, grove poriën, fijne lijntjes of een verslapte huid? Merkt u dat uw huid veranderd naarmate u ouder wordt? Kom dan zeker langs bij Skin Company Aalsmeer. Wij helpen u graag!

 

Complete behandeling€ 63.90
Behandelmethode en product gebruik worden afgestemd aan uw huidtype en conditie. Reinigen van de huid, epileren, skin peeling, verwijderen van onzuiverheden, gezicht-, hals- en decolleté massage en masker. Tijdens het masker krijgt u een hand of voet massage.
Gezichtsbehandeling met bindweefsel massage€ 69,90
Reinigen van de huid, epileren, stimulerende peeling, verwijderen van onzuiverheden, stimuleren van doorbloeding en uitgebreide gezichts-, hals-, decolleté en bindweefsel massage.

Bindweefselmassage is een therapeutischemassage die de doorbloeding en aanmaak van het collageen (zorgt voor volume/stevigheid in de huid) stimuleert. Resultaat is een verbetering van de huid, verjongt de huid en heft onderhuidse verklevingen op
Gezichtsbehandeling met bindweefsel massage Plus€ 97,40
Behandeling zoals hierboven Plus extra boost 15 minuten collageen licht Beauty Angel.
Speciaal behandeling€ 69,90
Ultieme behandeling met een speciaal masker gericht op het kalmeren, hydrateren, voeden en verbeteren van de huidconditie. Behandeling bestaat uit: reinigen van de huid, epileren, skin peeling, verwijderen van onzuiverheden, gezichts-, hals-, en decolleté massage. Tijdens het masker krijgt u een hand of voet massage.
Anti-age behandeling€ 86,50
Reinigen van de huid, epileren, stimulerende peeling, glycolic (om de huid te verfijnen en stimuleren in collageen, elastine en hyaluron-zuur), verwijderen van onzuiverheden, stimuleren van de doorbloeding en uitgebreide gezichts-, hals-, decollete Rimpel Reductie Therapie met bindweefsel massage.

Rimpel Reductie Therapie is een intensieve massage techniek om te verstevigen en te verfijnen.Doorbloeding en aanmaak van collgaeen en elastine wordt gestimuleert. Resultaat is een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de huid, verjongt de huidstructuur, heft onderhuidse verklevingen op, vermindert rimpels, kraaienpootjes en littekens.
Anti-age behandeling Plus€ 113,00
Behandeling zoals hierboven plus extra boost 15 minuten collageen licht Beauty Angel.
Beauty Angel Plus€ 47,00
Reinigen van de huid, skin peeling, scrub plus decolleté, serum plus extra boost 15 minuten collageen licht Beauty Angel
Beauty Angel Speciaal€ 63.90
Reinigen van de huid, skin peeling, scrub plus decoleteé, glycolic, om de huid te verfijnen en stimuleren in collageen, elastine en hyaluron-zuur, stimuleren van de doorbloeding plus extra boost 15 minuten collageen licht Beauty Angel
Acnebehandeling€ 63.90
Intensieve reinigende behandeling mede gericht op het kalmeren van de huid. De behandeling bestaat uit: reinigen van de huid, epileren, skin peeling of fruitzuur, masker en nekmassage.
Reinigende behandeling€ 49.90
Voor een passende reiniging en voeding. De behandeling bestaat uit: reinigen van de huid, epileren, reinigende peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker en nekmassage.
Beauty Angel Behandeling€ 69.90
Behandelmethode en product gebruik worden afgestemt aan uw huidtype en conditie. Reinigen van de huid, epileren, skin peeling, verwijderen van onzuiverheden, gezicht-, hals- en decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met een boost met de Beauty angel voor stimulatie van het huid eigen collageen, elastine en hyaluronzuur

 

 

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
NVH NVH
MENU