Ematrix

eMatrix

eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid van binnenuit: ‘sublative rejuvenation’.
De eMatrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen.
De eMatrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), alleen gebruik maakt van radio frequente energie (RF). De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet beschadigd.
Met de eMatrix ontstaat rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, met een extreem korte herstelperiode.

De behandeling is geschikt voor alle huidtype.

Waarom eMatrix?

  • eMatrix is eveneens geschikt voor de behandeling van het lichaam voor bijvoorbeeld littekenweefsel;
  • eMatrix is mogelijk voor elke huidskleur, van blank tot negroïde. Uniek is dat de zon slechts 1 a 5 dagen voor en na de behandeling vermeden hoeft te worden;
  • eMatrix is CE en FDA goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten.

eMatrix

    behandelingen (bijv bij acne littekens) kunnen door de zorgverzekeraars worden vergoed.

Wat zijn de resultaten?
eMatrix
creëert een nieuwe huid, maar zonder lange herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet voor zowat alles wat de huid zichtbaar minder mooi maakt: rimpels, pigmentvlekken, littekens, acne littekens, bruine en rood/roze kleurverschillen en huidoneffenheden zoals grove poriën.

Hoeveel behandelingen?
Er worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het eindresultaat waar u naar toe wilt werken.

Moet ik de zon vermijden?
Totdat de huid na de behandeling volledig hersteld is, moet men intensief zonnen vermijden. Dat is, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling, gemiddeld slechts 1 à 5 dagen.


ematrix 30 pulsen€ 125,00
ematrix 60 pulsen€ 200,00
ematrix 100 pulsen ( helft van het gezicht)€ 300,00
Prijzen zijn per behandeling

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
NVH NVH
MENU