Couperose

Couperose is een rode verkleuring van de huid, waarbij de fijne adertjes in het gezicht door de huid heen schijnen. Couperose kan behandeld worden door middel van de Elostechniek. Een dermatologisch verantwoordde behandeling met direct resultaat en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Hoe werkt een laserbehandeling van couperose?

De couperose behandeling start met enkele proefpulsen om de huidreactie en instellingen te bepalen. Na het reinigen van de huid wordt er een verkoelende gel aangebracht op het behandelgebied. Systematisch wordt het gebied ‘bestempeld’. Elke puls ‘stempel’ bestaat uit een combinatie van zacht licht en radiofrequente energie. Hemoglobine (de rode kleur in het bloed) neemt deze energie op en zet het plaatselijk in het vaatje om in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat het vaatje vernietigd wordt en na elke behandeling zijn de vaatjes minder zichtbaar. Elke puls voelt als kleine prikjes in de huid. Bij de Elostechniek is er geen verdoving nodig. Na een Elosbehandeling kan de huid lichtrood gekleurd en licht gezwollen zijn (als er bijvoorbeeld dicht bij de ogen behandeld wordt, kan dit gebied iets opzwellen). Na de behandeling kunnen er kleine korstjes ontstaan. Deze verdwijnen na enkele dagen.

Hoe snel zie ik resultaat?

Kleine vaatjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden en diepere vaatjes zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 1-5 behandelingen. Na elke couperose behandeling ziet u de vaatjes geleidelijk aan verminderen. In het behandelde gebied zullen pigmentvlekken en zonschade tevens verminderen. Grove poriën verfijnen en uw huid zal steeds meer gaan stralen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt?  Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wij checken vooraf vrijblijvend of uw verzekering uw behandeling vergoed. De verzekerde zorg gaat niet van uw eigen risico af.

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake om te laten zien wat ELOS voor u kan betekenen.

 

Prijzen per behandeling, kuur is 3-5 behandelingen€ Vanaf € 35,00 (afhankelijk van de grote van het gebied)
Neus€ 45,00
Wangen€ 75,00
Neus en Wangen€ 85,00
Kin€ 45,00
Voorhoofd€ 70,00
Totale gezichtsbehandeling€ 150,00

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
NVH NVH
MENU