Anti-age

Anti-Ageing

Een uitgebreide behandeling met als extra boost een bindweefsel massage en/of rimpel reductie therapie om de huid te verstevigen, te verfijnen, te voeden en te regenereren. Resultaat is een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de huid, verjongt de huidstructuur, heft onderhuidse verklevingen op, vermindert rimpels, kraaienpootjes en littekens.

Als u de behandeling in kuurverband volgt wordt de effectiviteit van de behandeling verhoogt. Alles in combinatie met gebruik van de producten thuis.

Gezichtsbehandelingmet bindweefsel massage€ 69,90
Reinigen van de huid, epileren, stimulerende peeling, verwijderen van onzuiverheden, stimuleren van doorbloeding en uitgebreide gezichts-, hals-, decolleté en bindweefsel massage.

Bindweefselmassage is een therapeutischemassage die de doorbloeding en aanmaak van het collageen (zorgt voor volume/stevigheid in de huid) stimuleert. Resultaat is een verbetering van de huid, verjongt de huid en heft onderhuidse verklevingen op
Gezichtsbehandeling met bindweefsel massage Plus€ 97,40
Behandeling zoals hierboven Plus extra boost 15 minuten collageen licht Beauty Angel.
Anti-age behandeling€ 86,50
Reinigen van de huid, epileren, stimulerende peeling, glycolic (om de huid te verfijnen en stimuleren in collageen, elastine en hyaluron-zuur), verwijderen van onzuiverheden, stimuleren van de doorbloeding en uitgebreide gezichts-, hals-, decollete Rimpel Reductie Therapie met bindweefsel massage.

Rimpel Reductie Therapie is een intensieve massage techniek om te verstevigen en te verfijnen.Doorbloeding en aanmaak van collgaeen en elastine wordt gestimuleert. Resultaat is een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de huid, verjongt de huidstructuur, heft onderhuidse verklevingen op, vermindert rimpels, kraaienpootjes en littekens.
Anti-age behandeling Plus€ 113,00
Behandeling zoals hierboven Plus extra boost 15 minuten collageen licht Beauty Angel.
Beauty Angel Plus€ 47,00
Reinigen van de huid, skin peeling, scrub plus decolleté, serum Plus extra boost 15 minuten collageen licht Beauty Angel
Beauty Angel behandeling€ 69.90
Behandelmethode en product gebruik worden afgestemd aan uw huidtype en conditie. Reinigen van de huid, epileren, skin peeling, verwijderen van onzuiverheden, gezicht-, hals- en decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met een boost met de Beauty angel voor stimulatie van het huid eigen collageen, elastine en hyaluronzuur

 

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
NVH NVH
MENU