Acne

Wat is Acne

Acne is een huidaandoening welke de meeste jongeren in de puberteit krijgen. Acne is een aandoening aan de talgklieren op het lichaam. Meestal uit dit zich als puistjes en pukkels op het gezicht, maar ook op de rug, schouders, nek en hals kan het voorkomen. Meestal verdwijnt acne voor het het 25e jaar.

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan de vorming van acne. De belangrijkste oorzaken van acne zijn:

  • een teveel aan talg;
  • opeenhoping van dode huidcellen;
  • leefstijl: stress, ongezonde voeding;
  • erfelijke aanleg;
  • het uitknijpen van puistjes of krabben verergerd de ontsteking en kan tot gevolg littekens hebben.

Met behulp van, een huidanalyse, zal de specialist de juiste producten adviseren en de juiste behandelmethode toepassen.

Volwassenen met acne

Studies wijzen uit dat 40-55% van de volwassenen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar wel eens last heeft van een huid met ontstekingenEen druk sociaal leven met zowel sociale als zakelijke verplichtingen, bezorgen onze huidige samenleving de nodige stress. Als je lange tijd onder stress staat dan kan dit overgaan tot een chronische vorm van stress omdat je constant op een hoog level wilt presteren, hierdoor sta je onder constante adrenaline. Dit stimuleert de talgproductie, wat de basis legt voor ontstekingen van de huid.

Wanneer er een overschot is aan talgproductie, kan dat in combinatie met dode huidcellen leiden tot een verstopping. Dit kan weer leiden tot een opgezette huid, een verstopping en rode vlekken maar ook tot ontstekingen rondom de follikel, wat weer resulteert in pukkeltjes en puistjes.

Een huid met ontstekingen bij volwassenen is vaak hardnekkiger en gevoeliger dan bij een jonge huid. Volwassenen hebben vaker last van een gevoelige huid, of een combinatie van een gemengde huid, waarbij een specifieke behandeling nog meer van belang is. Het vereist een andere aanpak dan de vaak traditionele agressieve en uitdrogende behandelingen voor jeugd acne

Acne behandeling€ 72.50
Behandelmethode en product gebruik worden afgestemd op uw huidtype en conditie. Reinigen van de huid, epileren, skin peeling, diepte reiniging en afsluitend reinigend/kalmerend masker.

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
MENU