Acne / Acne littekens

Wat is Acne

Acne is een huidaandoening welke de meeste jongeren in de puberteit krijgen. Acne is een aandoening aan de talgklieren op het lichaam. Meestal uit dit zich als puistjes en pukkels op het gezicht, maar ook op de rug, schouders, nek en hals kan het voorkomen. Meestal verdwijnt acne voor het het 25e jaar.

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan de vorming van acne. De belangrijkste oorzaken van acne zijn:

  • een teveel aan talg;
  • opeenhoping van dode huidcellen;
  • leefstijl: stress, ongezonde voeding;
  • erfelijke aanleg;
  • het uitknijpen van puistjes of krabben verergerd de ontsteking en kan tot gevolg littekens hebben.

Met behulp van, een huidanalyse, zal de specialist de juiste producten adviseren en de juiste behandelmethode toepassen.

Volwassenen met acne

Studies wijzen uit dat 40-55% van de volwassenen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar wel eens last heeft van een huid met ontstekingenEen druk sociaal leven met zowel sociale als zakelijke verplichtingen, bezorgen onze huidige samenleving de nodige stress. Als je lange tijd onder stress staat dan kan dit overgaan tot een chronische vorm van stress omdat je constant op een hoog level wilt presteren, hierdoor sta je onder constante adrenaline. Dit stimuleert de talgproductie, wat de basis legt voor ontstekingen van de huid.

Wanneer er een overschot is aan talgproductie, kan dat in combinatie met dode huidcellen leiden tot een verstopping. Dit kan weer leiden tot een opgezette huid, een verstopping en rode vlekken maar ook tot ontstekingen rondom de follikel, wat weer resulteert in pukkeltjes en puistjes.

Een huid met ontstekingen bij volwassenen is vaak hardnekkiger en gevoeliger dan bij een jonge huid. Volwassenen hebben vaker last van een gevoelige huid, of een combinatie van een gemengde huid, waarbij een specifieke behandeling nog meer van belang is. Het vereist een andere aanpak dan de vaak traditionele agressieve en uitdrogende behandelingen voor jeugd acne

Acne littekens

Heeft u ook last van vervelende acne littekens? Bij Skin Company helpen wij u hier in korte tijd van af. Onze HBO huidtherapeut  behandeld namelijk met behulp van de geavanceerde eMatrix technologie.

eMatrix maakt op basis van gefractioneerde radiogolven minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht diep in de onderste huidlaag (de dermis) juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces creërt dan een nieuwe babyhuid van binnenuit. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid. Het litteken is na 2 behandelingen van 30 minuten al veel minder zichtbaar.

Naast acne littekens verwijderen is de ematrix ook geschikt voor het verwijderen van operatieve littekens, zowel rode littekens als witte littekens. Littekens van brandwonden kunnen we ook verminderen en/of verzachten.

‘s Ochtends heeft u een behandeling en ’s avonds mag u al weer make-up op. Ideaal voor wie dezelfde dag nog mooi voor de dag wilt komen.

Voorafgaand aan een acne littekenbehandeling is er altijd een consultafspraak. De huidtherapeute vraagt naar uw wensen en verwachtingen. Op basis van de mogelijkheden krijgt u een eerlijk en realistisch advies. Tijdens het consult kan de huidtherapeut de acne littekens beoordelen. Vervolgens kan er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Extra informatie krijgt u op papier mee naar huis, zodat u het thuis rustig kunt nalezen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze behandelingen tot wel 100% vergoedt?  Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Wij checken vooraf vrijblijvend of uw verzekering uw behandeling vergoed

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake

Voor- na foto’s

Skin-Comany-Aalsmeer-Acne-Voor-Na-2 Skin-Comany-Aalsmeer-Acne-Voor-Na-3 Skin-Comany-Aalsmeer-Acne-Voor-Na
(boven: acnelittekens na 3e behandeling)

 

T: 06-27121927
M: info@skin-company.nl
A: Koningsstraat 10, 1432 JR Aalsmeer
Alle teksten en beelden © Skin Company.
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Design: Stuurlui Online Marketing
Wij zijn een erkend leerbedrijf.
NVH NVH
MENU